Flower Feast

Deze webshop staat te koop! Daarom nemen we vanaf nu geen bestellingen meer aan. Serieuze voorstellen kunnen gestuurd naar info@flowerfeast.com!

Gratis verzending binnen NL
Levertijd 1-4 werkdagen

Lijsten met Droogbloemen

Ben jij op zoek naar droogbloemen voor in huis, maar wil je iets anders dan droogbloemen of een samengesteld droogbloemen boeket? Dan zijn onze droogbloemen in lijsten misschien wel wat voor jou! Droogbloemen in een lijst zijn langzaam in opkomst en worden steeds populairder. Wat wij niet gek vinden, want ingelijste droogbloemen zijn ontzettend leuk!

Deze webshop staat te koop! Daarom nemen we vanaf nu geen bestellingen meer aan. Interesse? Serieuze voorstellen kunnen gestuurd worden naar info@flowerfeast.com!

Toont alle 5 resultaten


Droogbloemen in lijst als decoratie

Onze droogbloemen in lijst zijn verpakt in een verschillende lijsten. De lijst kun je heel leuk ophangen aan de muur, net als een spiegel, een schilderij of een mooie foto. Aan de lijsten zit een ketting gemonteerd. Hierdoor is het een kwestie van een spijker in de muur slaan en de droogbloemen in lijst op een mooie plek ophangen. Daarnaast kun je ze met een standaard neerzetten, als je dat liever hebt.

Afmetingen en soorten

De afmetingen van de lijsten met droogbloemen zijn 25 bij 20cm. De lijsten bestaan uit verschillende kleuren gedroogde bloemen.

Verzorging

De bloemen in de lijst blijven zeer lang goed. Door de glazen behuizing is de kans heel klein dat de droogbloemen beschadigd raken, want ze worden beschermd door de lijst. Toch is het aan te raden om de droogbloemen niet in direct zonlicht te plaatsen. Zonlicht kan er namelijk voor zorgen dat de bloemen verkleuren. Het beste is om je droogbloemen in lijst in de schaduw te zetten. Ook is het beter dat je de ingelijste droogbloemen niet in een vochtige kamer zet, zoals de badkamer. Droogbloemen houden niet van vocht en ook al zitten ze in een lijst, hier kan altijd vocht tussen komen. Daarom raden wij je aan om ingelijste droogbloemen niet in de badkamer te plaatsen. Wil je toch heel graag je droogbloemen op een vochtige plaats neerzetten zoals de badkamer, omdat het zo leuk staat, dan moet je er rekening mee houden dat dit de houdbaarheid van de droogbloemen kan verkorten.

Handgemaakt en uniek

Al onze lijsten met droogbloemen worden helemaal met de hand gemaakt. Het is dus goed mogelijk dat de droogbloemen in lijst die je besteld hebt er iets anders uitzien dan op de afbeelding van onze website. Dit komt doordat iedere individuele bloem anders is. Wij doen ons best om de lijsten zoveel mogelijk op de afbeelding te laten lijken, maar handgemaakt blijft altijd uniek. En wie wil er nou niet een unieke lijst met droogbloemen?

Gedroogde bloemen in lijst kopen

Ben jij net als wij helemaal om en wil jij een leuke lijst met droogbloemen kopen? Bekijk dan snel ons assortiment aan droogbloemen in lijst en bestel jouw mooiste lijsten met droogbloemen bij Flower Feast.