Flower Feast

Deze webshop staat te koop! Daarom nemen we vanaf nu geen bestellingen meer aan. Serieuze voorstellen kunnen gestuurd naar info@flowerfeast.com!

Gratis verzending binnen NL
Levertijd 1-4 werkdagen

Kleine vaasjes Droogbloemen

Onze kleine vaasjes droogbloemen bevatten een mini bosje droogbloemen, en zijn dus een stuk  kleiner dan de droogboeketten in ons assortiment. Daarnaast worden de kleine droogbloemen geleverd in een vaasje. We hebben een collectie aan kleine vaasjes met droogbloemen gemaakt, speciaal voor de kleine ruimtes, werkplekken, of koffiehoekjes!

Profiteer van stapelkorting wanneer je meerdere vaasjes bestelt. Bij bestelling van twee vaasjes ontvang je 10% korting, bij drie vaasjes 15% korting, en bij vier of meer vaasjes krijg je maar liefst 20% korting.

Toont alle 11 resultaten


Je kunt in de webshop verschillende combinaties van kleine droogbloemen met leuke mini vaasjes vinden. De combinaties kleine vaasjes met droogbloemen bestaan uit natuurlijke, zachte, óf juist felle en speelse kleuren. Zo kan je een klein vaasje droogbloemen uitkiezen die bij jouw stijl en persoonlijkheid past.

Afmetingen klein vaasje droogbloemen

De afmeting van de vaasjes zijn tussen de 10 cm en 19,5 cm hoog. Deze kleine vaasjes droogbloemen zijn daarom zeer geschikt om op het bureau op werk te zetten, op de kinderkamer, op een bijzettafeltje in de woonkamer of op een plankje aan de muur. Elk mini vaasje droogbloemen heeft een eigen unieke uitstraling. Het kleine vaasje droogbloemen Mini Koper is echt iets voor jou als je van bruine of koperen tinten houdt, de Mini Regenboog als je meer houdt van een vrolijk, kleurrijk en speelse look. Ook kan je kiezen voor een meer klassieke look, zoals bij het vaasje droogbloemen Mini Rose.

Verzorging

De kleine vaasjes met droogbloemen blijven zeer lang goed. Je hoeft ze helemaal niet te verzorgen! Wel is het belangrijk om voorzichtig met de kleine droogbloemetjes om te gaan. Gedroogde bloemen zijn namelijk erg kwetsbaarder en kunnen makkelijk afbreken.

Klein vaasje droogbloemen bestellen bij Flower Feast

Bestel je kleine vaasje met droogbloemen online bij Flower Feast, wij zorgen ervoor dat de droogbloemen en het kleine vaasje netjes ingepakt worden. Alle kleine bosjes droogbloemen worden met zorg en aandacht met de hand samengesteld. Wij doen ons best om je bestelling binnen 1 tot 4 werkdagen bij jou af te leveren.