Flower Feast

Deze webshop staat te koop! Daarom nemen we vanaf nu geen bestellingen meer aan. Serieuze voorstellen kunnen gestuurd naar info@flowerfeast.com!

Gratis verzending binnen NL
Levertijd 1-4 werkdagen

Pampas Pluimen

Pampasgras, wie kent de gedroogde pampasgras decoratie niet? Sla een interieur magazine open of een Instagram pagina over thuisdecoratie en het is raak! De must have van het moment. Veel interieur designers en stylisten gebruiken de pluimen om net dat leuke extraatje te geven aan een inrichting. De pampas pluimen staan namelijk ontzettend leuk in de woonkamer, op een kastje in de gang of naast je bed in je slaapkamer. Maar niet alleen binnen doen ze het goed. Het is ontzettend stijlvol om de pampas pluimen met mooi weer ook in de tuin te zetten. De pampas pluim is een echte eyecatcher.

Deze webshop staat te koop! Daarom nemen we vanaf nu geen bestellingen meer aan. Interesse? Serieuze voorstellen kunnen gestuurd worden naar info@flowerfeast.com!

Toont alle 10 resultaten

Wij verkopen pampas pluimen in verschillende kleuren en maten. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar roze pampasgras, dan is de Silver Grass Roze een aanrader. Als je liever een neutrale kleur wilt dan zijn de grote fluffy pluimen echt iets voor jou. Ook verkopen wij rode pluimen voor degene die op zoek is naar een uitdagende look.

Afkomst pampas pluimen

Pampasgras is een siergras dat komt uit Zuid-Amerika. Pampas verwijst naar de grasvlaktes waar ze groeien. Het pampasgras is alom bekend om zijn grote witte pluimen, de pampas pluimen. De geslachtsnaam is Cortaderia en verwijst naar het oud-spaanse woord beitel. Dit staat voor de scherpe bladeren van het pampasgras.

Verzorging van pampas pluimen

Onze pampas pluimen zijn gedroogde pluimen, hierdoor is de verzorging heel makkelijk. De pampas pluimen hebben geen water nodig. Het gedroogde pampasgras kan in een lege vaas gezet worden, waar je eventueel voor extra stevigheid zand in kan doen. De gedroogde pampas pluimen zijn niet gek op direct zonlicht, zet de pluimen het liefst in de schaduw. Als de pampas pluimen te lang zijn voor de vaas waarin je ze wilt zetten, dan kan je de stelen op maat knippen. Iedere vaas is natuurlijk anders en je wil natuurlijk het mooiste resultaat voor je pluimen! De pampas pluimen kunnen veel maanden mooi blijven. Na verloop van tijd is er meer kans dat de pluisjes gaan loslaten. Als dit gebeurt dan kun je er voorzichtig wat haarlak op spuiten. Dit doe je vanaf ca 30 cm afstand. Tijdens het spuiten draai je de gedroogde pampas pluim rond, zodat de hele pluim bedekt is met haarlak. Dit zorgt ervoor dat de pampas pluimen niet verder gaan pluizen.

Pampas pluimen kopen bij Flower Feast

Gedroogde pampas pluimen kopen doe je bij Flower Feast! Wij zorgen ervoor dat je pampas pluimen netjes ingepakt worden en doen ons best om deze binnen 1 tot 4 werkdagen bij jou af te leveren.