Flower Feast

Deze webshop staat te koop! Daarom nemen we vanaf nu geen bestellingen meer aan. Serieuze voorstellen kunnen gestuurd naar info@flowerfeast.com!

Gratis verzending binnen NL
Levertijd 1-4 werkdagen

Droogboeketten

Wil jij een mooi droogbloemen boeket kopen om je interieur een boost te geven? In onze droogbloemen webshop hebben wij verschillende combinaties samengesteld, met natuurlijke, zachte, óf juist felle en speelse kleuren. Zo kan je een droogboeket uitkiezen dat bij jouw eigen stijl en persoonlijkheid past. Daarbij blijven onze droogboeketten ook nog eens ontzettend lang mooi. Wij verkopen uiteenlopende droogbloemen boeketten. Ben je op zoek naar natureltinten? Dan is het droogbloemen veldboeket Jet of Winter Day erg geschikt. Hou je meer van felle kleuren zoals geel, roze of paars? Kijk dan eens naar het droogboeket Sunset of Pretty Girl. Wil je liever zelf een boeket samenstellen? Dat is ook mogelijk, naast onze droogboeketten verkopen wij ook losse droogbloemen. Bestel je droogboeket bij Flower Feast, er is voor ieder wat wils!

Deze webshop staat te koop! Daarom nemen we vanaf nu geen bestellingen meer aan. Interesse? Serieuze voorstellen kunnen gestuurd worden naar info@flowerfeast.com!

Toont alle 22 resultaten


Waarom een droogboeket?

Een gedroogde bloemen boeket heeft veel voordelen ten opzichte van een verse bloemen boeket. Ten eerste blijven droogbloemen veel langer mooi dan verse bloemen, waardoor je er veel langer plezier van kan hebben. Ten tweede hoef je bloemen van je droogboeket nauwelijks te verzorgen. Geen probleem dus als je geen groene vingers hebt, lekker lang op vakantie gaat of altijd te laat bent met water geven, want droogbloemen hoeven geen water! Ook is het voor jouw droogboeket geen probleem om in een donkere kamer zonder ramen te staan. Droogbloemen gedijen goed in donkere ruimtes. Ten derde hebben gedroogde boeketten een vrolijke en frisse uitstraling. De meeste bloemen houden na het droogproces hun natuurlijke kleur vast. Dus hoe leuk is het om zo’n droogboeket op je keukentafel te hebben staan of juist ter decoratie van je slaapkamer. Ook kan een bosje droogbloemen op de toilet zorgen voor een extra vrolijke dimensie. Wij zien dat om deze redenen, steeds meer mensen droogbloemen boeketten kopen voor in huis. Lekker makkelijk, weinig verzorging en altijd mooi. Wij snappen deze trend maar al te goed!

Droogboeket als cadeau

Het is ook ontzettend leuk om een droogbloemen veldboeket cadeau te geven voor een verjaardag, diploma uitreiking, trouwdag, noem maar op! Het is origineel en blijven ook nog eens langer goed dan verse bloemen, dus degene die het droogboeket krijgt heeft daar ook extra lang plezier van! Bestel een boeket droogbloemen bij Flower Feast en verras een goede vriend, kennis of een familielid. Is het niet fijn om jezelf of iemand anders te verwennen met zo’n mooi cadeau?

Droogbloemen boeket bestellen bij Flower Feast

Bestel je droogboeket online uit onze webshop, dan zorgen wij ervoor dat je gedroogde boeketten netjes ingepakt worden en doen we ons best om je bloemen binnen 1 tot 4 werkdagen bij jou af te leveren. Alle droogbloemen boeketten worden met zorg en aandacht samengesteld en zijn handgemaakt. Ook is het mogelijk mooie bijpassende vazen uit te kiezen voor jouw droogbloemen boeket. Bekijk ons online aanbod en bestel de mooiste droogboeketten bij Flower Feast.