Flower Feast

Deze webshop staat te koop! Daarom nemen we vanaf nu geen bestellingen meer aan. Serieuze voorstellen kunnen gestuurd naar info@flowerfeast.com!

Gratis verzending binnen NL
Levertijd 1-4 werkdagen

Wenskaarten

Als je droogbloemen, een droogboeket of een mooie accessoires als cadeau naar een vriend(in), familie of collega wil sturen, vergeet er dan geen kaartje bij toe te voegen! Onze kaartjes zijn stuk voor stuk speciaal door Flower Feast ontworpen, om je cadeautje nog persoonlijker te maken. Mooie bloemen kaarten dus!

Deze webshop staat te koop! Daarom nemen we vanaf nu geen bestellingen meer aan. Interesse? Serieuze voorstellen kunnen gestuurd worden naar info@flowerfeast.com!

Toont alle 8 resultaten

Bloemen kaartje

De kaarten met bloemen zijn gemaakt voor Flower Feast. We werken elke dag met de mooiste bloemen en worden hier heel vrolijk van, dat vrolijke gevoel willen we naast onze droogbloemen ook overbrengen door middel van mooie bloemen kaartjes. Voor belangrijke gelegenheden in het leven is het leuk een persoonlijke boodschap te sturen naar familie of vrienden, zoals als iemand een knuffel kan gebruiken, als er een baby op komst is of als je van iemand houdt!

Verjaardagskaarten bloemen

Ook bij een verjaardag is het leuk om een kaartje bij de droogbloemen te doen, namelijk de Gefeliciteerd wenskaart. Als je bij Flower feast een verjaardagskaart bestelt kun je bij de opmerkingen schrijven wat je op de kaart wil zetten. Wij zorgen ervoor dat de tekst handgeschreven op het kaartje terecht komt! Dit doen we trouwens bij alle wenskaarten, dus laat ons weten welk bericht je wil sturen.

Kaart met bloemen

Zoals gezegd laten wij ons inspireren door de bloemen waar wij dagelijks mee werken. Maar als jij leuke ideeën hebt voor bijvoorbeeld andere kaarten met bloemen, laat het ons weten of stuur het in! En wat ons betreft kan het niet gek genoeg: zolang mensen maar vrolijk worden van het kaartje. Misschien moeten we een kaart maken met katoentakken? Of juist een grote kerstboom? Wie weet maken we van jouw idee wel een leuke nieuwe wenskaart!

Wenskaart versturen via Flower Feast

Ben je er over uit en wil je graag een persoonlijk bericht sturen? Voeg dan een wenskaart toe aan je bestelling, en schrijf in de opmerkingen wat je handgeschreven op de kaart wil hebben. Wij zorgen ervoor dat de kaart mooi geschreven wordt, en netjes in een enveloppe gedaan wordt. De kaart doen we vervolgens bij de bestelling in de doos, zodat de ontvanger hem meteen ziet en opent! We proberen bestellingen binnen een werkdag te versturen. Afhankelijk van hoe snel de postbezorgers de pakketten vervolgens afleveren kan de ontvanger snel genieten van jou persoonlijke berichtje.