Flower Feast

Wenskaarten

Als je droogbloemen, een droogboeket of een mooie accessoires als cadeau naar een vriend(in), familie of collega wil sturen, vergeet er dan geen kaartje bij toe te voegen! Onze kaartjes zijn stuk voor stuk speciaal door Flower Feast ontworpen, om je cadeautje nog persoonlijker te maken. Mooie bloemen kaarten dus!

Toont alle 8 resultaten

De kaarten zijn ontwikkeld door de ontwerpers van Flower Feast. Bij het ontwerp hebben we ons natuurlijk laten inspireren door de verschillende droogbloemen en droogboeketten waar we elke dag mee te maken hebben. Zo zijn er kleine bloemetjes die inspiratie zijn voor kleine gelegenheden, maar ook grote boeketten die juist weer doen denken aan grote gebeurtenissen zoals een huwelijk of verhuizing.

Bloemen kaartje

Voor ons staan de bloemen symbool voor dat soort gebeurtenissen, en daarom hebben we hier bloemen kaarten van gemaakt. Leuk om als persoonlijk bericht toe te voegen aan je bestelling.

Verjaardagskaarten bloemen

Natuurlijk zijn dit soort kaarten ook leuk voor een verjaardag. Wil jij iemand daarvoor verrassen? Kies dan de Happy Birthday verjaardagskaart!