Flower Feast

Deze webshop staat te koop! Daarom nemen we vanaf nu geen bestellingen meer aan. Serieuze voorstellen kunnen gestuurd naar info@flowerfeast.com!

Gratis verzending binnen NL
Levertijd 1-4 werkdagen

CONTACT

Info@flowerfeast.com

KVK nummer: 80518818
BTW nummer: NL861699701B01

Heb je een vraag? Stuur ons dan een e-mail via info@flowerfeast.com, of vul onderstaand contactformulier in. We nemen binnen 24 uur contact met je op! Je kunt ons ook benaderen via Instagram of Facebook.

Veelgestelde vragen

flower-feast-tussenkopje

Wanneer je niet tevreden bent kun je de bestelling binnen 14 dagen retourneren. Dit doe je door dit document in te vullen, de bestelling terug te stoppen in de originele verpakking (voeg daar het document aan toe) en terug te sturen!

Ruilen is helaas niet mogelijk.

Voor het bezorgen van de bestellingen werken we samen met DHL. Bestelling die gedaan worden voor 17.00 uur zullen uiterlijk de volgende dag verstuurd worden. De bezorgtijd bij DHL duurt gemiddeld 1 werkdag, maar houd er rekening mee dat het tot 4 werkdagen kan duren.

Droogbloemen kunnen zo’n zes maanden goed blijven, mits je ze goed verzorgt! Zet ze niet in de volle zon of in vochtige ruimtes.

Droogbloemen blijven lang goed, ze zijn dus duurzaam. Daarnaast hoef je ze niet te verzorgen. Ideaal dus als je geen ster bent in het verzorgen van bloemen of planten. Ten slotte zijn ze helemaal hip en brengen ze veel extra sfeer in huis!

Nee, niet alle bloemen zijn geschikt om te drogen! Een bloem moet stevig zijn, zodat de bladeren er niet afvallen bij het drogen. Ook de kleur is van belang, witte bloemen zijn minder geschikt om te drogen omdat de kleur vaak niet mooi blijft.