Flower Feast

Deze webshop staat te koop! Daarom nemen we vanaf nu geen bestellingen meer aan. Serieuze voorstellen kunnen gestuurd naar info@flowerfeast.com!

Gratis verzending binnen NL
Levertijd 1-4 werkdagen

Welkom bij Flower Feast

Wat leuk dat je benieuwd bent naar wie wij zijn! Op deze pagina vertel ik je alles over het ontstaan van Flower Feast Droogbloemen, wie wij zijn en wat wij doen.

Wie ben ik?

Maan-in-duinen (1)

Om Flower Feast beter te leren kennen, zal ik je eerst vertellen wie ik ben. Mijn naam is Maan Kulhanek (1992) en woon sinds 2010 in Amsterdam. Mijn achtergrond is heel divers, als kind moest ik al veel reizen door Europa om familie te bezoeken. Ik ben deels Nederlands, Tsjechisch, Oostenrijks en zelf een beetje Egyptisch!

Toen ik 18 jaar oud was, kwam ik naar Amsterdam vanuit mijn geboortestad Milaan, waar ik opgegroeid ben. Ik ging Psychologie studeren aan de Universiteit van Amsterdam, waar ik ook ben afgestudeerd. De studie vond ik erg leuk, maar eigenlijk twijfelde ik vóór mijn studie al om een creatieve opleiding te doen. Maar, ik wilde graag het studentenleven ontdekken, en dacht dat het alleen kon met een studie op de Universiteit. Mijn studententijd was heel erg leuk, maar daarna miste ik toch weer het creatieve, ik was in mijn vrije tijd graag bezig met DIY projectjes, interieur, decoratie en bloemen!

Het onstaan van Flower Feast

Op de studentenvereniging leerde ik mijn huidige vriend kennen, die al snel na de studie begon met zijn eigen bedrijf. Hij heeft me gestimuleerd om echt voor mijn passie te gaan, te gaan ondernemen en creatief aan de slag te gaan. Zonder hem had ik het nooit aangedurfd om echt de stap te maken naar een eigen webshop.

Het idee om een webshop in droogbloemen te beginnen kwam eigenlijk als vanzelf. Ik heb zelf altijd al droogbloemen in huis gehad, vroeger droogde mijn moeder zelf rozen door de op hun kop te hangen, dus ik wist eigenlijk niet beter dan dat ook te doen met mooie verse bloemen. Ik merkte dat droogbloemen echt een trend aan het worden waren, en ik ook veel vragen kreeg over waar ik mijn mooie droogbloemen vandaan haalde. Dit gaf me het idee om zelf droogbloemen voor anderen te maken als cadeau, waar ik veel leuke reacties op kreeg! Toen was natuurlijk snel de keuze gemaakt om dit breder te trekken, en inmiddels is het onmogelijk geworden om alle bloemen die we verkopen zelf te drogen.

Het leuke aan (droog)bloemen vind ik ook dat dit echt een Nederlands product is, en daar ben ik trots op!

maan in weesp

Dromen waarmaken

Eind 2020 is Flower Feast ontstaan, en ook al is het heel druk en ook spannend geweest om deze sprong in het diepe te maken, heb ik er echt geen moment spijt van gehad! Ik krijg zoveel energie van het werken met (droog)bloemen, het creatieve proces en het nadenken over hoe ik Flower Feast een niveautje hoger kan tillen, dat ik er eigenlijk nooit meer mee wil stoppen! Ik ben zo blij dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken, en ik hoop natuurlijk klanten ook heel blij te mogen maken met onze mooie producten!

Samenwerken, vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op! We reageren binnen 24 uur.