Flower Feast

Deze webshop staat te koop! Daarom nemen we vanaf nu geen bestellingen meer aan. Serieuze voorstellen kunnen gestuurd naar info@flowerfeast.com!

Gratis verzending binnen NL
Levertijd 1-4 werkdagen
Deze webshop staat te koop! Daarom nemen we vanaf nu geen bestellingen meer aan. Interesse? Serieuze voorstellen kunnen gestuurd worden naar info@flowerfeast.com!

Wilgenkatjes Wit

14,95

Wilgenkatjes zijn helemaal in! Het zijn takjes met kleine witte bolletjes, die heel zacht aanvoelen. Misschien ken je ze ook wel als Salix. De takjes zijn ongeveer 75cm lang.

De wilgenkatjes worden verkocht in bosjes van 10 takken.

Bekijk ook eens de witte XXL wilgenkatjes!

✓ Gratis verzending binnen Nederland
✓ Betaal later met Klarna
✓ Levertijd 1-4 werkdagen
✓ Duurzaam, gaan veel langer mee dan een verse bloemen

Categorie:

Ben jij op zoek naar leuke wilgenkatjes voor in huis? Dan ben je bij Flower Feast aan het juiste adres. Wilgenkatjes blijven erg lang goed en staan leuk bij ieder interieur. Wij verkopen wilgenkatjes in de kleuren geel en wit. De gele wilgenkatjes staan bijvoorbeeld erg leuk in een kleurrijk interieur of kunnen juist voor kleur in jouw woning zorgen. De witte wilgenkatjes zijn erg stijlvol en passen in ieder huis. De donkere takken met de zachte witte bolletjes eraan staan heel mooi in een grote vaas die je in je woonkamer kunt neerzetten. Ook is het erg leuk om een paar wilgenkatjes in een kleine vaas te doen. Deze vaas zou je dan ter decoratie op je nachtkastje of een wandplank kunnen plaatsen.

Wilgenkatjes staan voor leven

In maart verschijnen de eerste katjes aan de takken van de Wilg. Dit is precies de periode wanneer de natuur weer tot leven komt. Daarom staat de wilg ook wel de salix genoemd, als symbool voor nieuw leven. Rond deze periode zie je dan ook vaak dat mensen wilgenkatjes in huis halen. Het is een teken dat de donkere maanden voorbij zijn en dat het licht van de lente er weer aankomt. Niet alleen staat Salix symbool voor leven, wilgenkatjes staan ook symbool voor Pasen. Salix wordt ook wel aangeduid met Paashout. Dit verwijst naar het gebruik om met Pasen een wilgentak te wijden als symbool voor het nieuwe leven. Toch beginnen wilgenkatjes langzaam tijdloos te worden. Ze zijn het hele jaar door te koop en ook nog eens ontzettend leuk. Dus, waarom zouden ze niet geschikt zijn voor ieder seizoen?

De verzorging van wilgenkatjes

Wij krijgen regelmatig de vraag of wilgenkatjes in water of droog in de vaas moeten. Het antwoord op de vraag is eigenlijk heel logisch. Omdat wij de gedroogde variant van de wilgentakjes verkopen, hebben deze helemaal geen water nodig. Dat is ook heel fijn voor de mensen die de planten vaak vergeten water te geven! Er is ook geen minimum- of maximum temperatuur nodig. De verzorging van wilgenkatjes is dus ontzettend makkelijk en ze zijn nog eens geschikt voor in ieder huis. Wij zijn helemaal fan!

Andere suggesties…